Apocalypse AP-MX80

Apocalypse AP-MX80

199.00€
Blagovne znamke Deaf Bonce
Šifra: Apocalypse AP-MX80
Razpoložljivost: Na zalogi

Lastnosti izdelka

  • Material membrane Papir
  • Model AP-MX80
  • Frekvenčni razpon (Hz) 110 - 10000 Hz
  • Maksimalna moč (W) 300 W
  • Nominalna moč RMS (W) 150 W
  • Sensitivity (dB) 93.00 dB
  • Upornost (Ω) 4 Ohm
  • Tip Srednjetonec
  • Velikost 20 cm (8")

Opis izdelka


Alphard Sound Technology

Priznano podjetje Alphard Sound Technology že od leta 1997 ustvarja nove smernice na področju avtoakustike. Od ustanovitve podjetja se njihovi odlični tehnologi osredotočajo na razvoj in uvajanje najsodobnejših tehnologij v proizvodnji avdio izdelkov, ki so tehnološko in oblikovno dovršeni. Širok nabor izdelkov lastnih blagovnih znamk uporabnikom ponuja visoko kakovost avdio opreme v vsakem cenovnem razredu. Podjetje je v Rusiji prevzelo vodilen položaj v oskrbi z avdio sistemi tako med običajnimi uporabniki kot tudi v svetu profesionalcev, kjer pobira številne nagrade z različnih tekmovanj, v različnih kategorijah.

Podjetje Alphard Sound Technology predstavlja blagovno znamko Deaf Bonce, ki je zasnovana tako, da postane vodilna blagovna znamka, ki bo cenovno ugodna in predstavlja izjemen kompromis med ceno in kvaliteto. Njihovo vodilo je ustvariti izdelke na najvišji ravni, ki bodo zadovoljili glasbene potrebe vsakogar za relativno nizko ceno.

Srednjetonci DB-MX80

Znamka Deaf Bonce predstavlja novo linijo srednjetoncev DB-MX80, ki so cenovno izjemno dostopni, a omogočajo neverjetno glasbeno izkušnjo in bodo zadovoljili še tako zahtevne poslušalce. Srednjetonci DB-MX80 so posodobljena in izboljšana različica legendarnega M80 in so izdelani, da pričarajo popolno zvočno doživetje vsem poslušalcem. Temeljijo na uporabi revolucionarnega ferrit magneta, ki skupaj z 1,5" glasovno tuljavo omogoča neverjetno kakovost zvoka. Zaradi popolnega dizajna, bo edinstven izgled vašega avtomobila zagotovljen. Membrana iz papirja ustvarja izreden frekvenčni razpon med 110-10000 Hz. Zaradi zelo močnega ferrit magneta je tehnologom uspelo doseči visoko občutljivost 93 dB, z uporabo jeklenega okvirja pa poskrbeti za dodatno zaščito srednjetonca.


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje